Delivery

Испораката на нарачките се врши  до секое населено место во Република Македонија. За секој производ различна е цената за достава, откако ќе го изберете производот кој сакате да го купите ќе ви биде посебно пресметана и цената за доставата.

Доставата на нарачаниот производ се врши во рок од 24-48 часа од нарачката секој работен ден освен недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници), а производот ќе ви биде доставен до вашата домашна адреса.